Kalliopi obuća ručno se izrađuje u mikrotvornici u Gračacu (Hrvatska). S obzirom na to da je radionica na istom mjestu gdje i sjedište tvrtke, imamo mogućnost kontrolirati procese izrade i kvalitetu proizvoda. Svaki proizvod izrađujemo po narudžbi s čim omogućujemo našim kupcima da izraze želje i zamisli, osmišljavaju svoje kombinacije boja te samostalno „dizajniraju“ vlastiti komad obuće.
Nabavljamo materijale koje je moguće nabaviti od lokalnih proizvođača kako bismo podržali lokalne tvrtke, dok ostatak koji nije moguće pronaći u Hrvatskoj dobavljamo od provjerenih i kvalitetnih dobavljača iz Italije, Slovenije i Španjolske.
Za izradu svakog modela odvaja se dosta vremena i strpljenja kako bi se postigla preciznost i kvaliteta proizvoda što naše proizvode čini posebnima i jedinstvenima. Zbog ručne izrade, Kalliopi omogućuje veliki raspon veličina (35-46), samostalan odabir boje/uzorka kože, povišenje potplata modela… Kalliopi omogućuje i izradu po mjeri, koje se odnosi na šire ili uže stopalo od standardnog.
Obuću izrađuju žene i društveno isključene osobe koje u našem poduzeću svakodnevno stvaraju nove vrijednosti te izrađuju visokokvalitetnu obuću. Od ukupnog broja zaposlenih osoba brenda Kalliopi, 50% zaposlenika su osobe s invaliditetom. Na taj način osnažujemo žene i promoviramo ravnopravnost.
Kako se izrađuje Kalliopi obuća?